ÚJRA EGYÜTT ÜNNEPELT A VÁRDA-DRINK CSALÁD

 In Hírek

2023 szeptember 16-án újra megrendezésre került a Várda-Drink Zrt. Családi Napja, amely idén is nagy sikert aratott a dolgozók és családjuk körében!

A rendezvénynek a HNTA – Határok Nélkül Teniszakadémia adott otthont.

Idén, több mint 200 fő érezhette jól magát a vállalat egyik kiemelkedő eseményén, ahol a fókusz a sporton és a gyerekeken volt. A jeles napot Pál Tibor, a Várda-Drink Zrt. vezérigazgatója nyitotta.

A program rendkívül színes volt. Fellépett a Piruett tánccsoport, akik a vállalat dolgozóit is bevonták egy közös tánc erejéig. Az egész napos zenét, DJ Vasco szolgáltatta.

Gyermekprogramokban, hajókirándulásban és sportolási lehetőségben sem volt hiány, ugyanis a gyerekeket várta az egész napos ugrálóvár, arcfestés, óriás buborék show, bűvészbemutató, na meg persze az elmaradhatatlan Nokedli Bohóc műsora, aki mindamellett, hogy fellépett, egész nap lufit hajtogatott a gyerekeknek és szórakoztatta a nagyérdeműt. A Várda-Drink Zrt.-nek fontos az egészséges életmód, a sport, ezért sportolási lehetőséget is biztosított a résztvevőknek: volt focibajnokság, tenisz, ping-pong, kézilabda, tollas, strandröplabda és csocsó is. Aki pihenésképp kirándult volna egyet, a szabolcsveresmarti tavon megtehette egy szervezett csoportos hajókirándulás keretein belül.

Ha valaki megéhezett, megszomjazott, annak bőven volt miből válogatnia: Várda Hot-Dog és frissen elkészített sült húsok várták a vendégeket. Aki ezután sem lakott volna elég jól, válogathatott 4 féle rétes közül is. A Várda Drink Zrt. az italokat sem hagyta ki a repertoárból: Több mint 15 féle szeszesitalból és üdítőből lehetett választani, és megkóstolni azokat. Így kerültek a porondra a Várda Keserűk, Prémium pálinkák, Nicolaus Vodka és a Franklin tonikok is.

Az esemény nagyon jó hangulatban telt, a teljes kikapcsolódás garantált volt a dolgozók és családtagjaik számára is.

További hírek