Megújult italkereskedésünk Kisvárdán

 In Hírek

Szlovákia és Magyarország nemzeti színű szalagjainak átvágásával, átadtuk a vásárlók részére a Várda Drink Zrt. felújított italkereskedését Kisvárdán.

Az Árpád utcán található mintaboltunk felújítása nem várhatott tovább, az elmúlt hónapokban megfeszített tempóban dolgoztak a kivitelezők, hogy mind külső mind pedig a belső megjelenésünk tekintetében is megújuljunk.

Az eddigi Kiskereskedelmi illetve Nagykereskedelmi italkereskedés részt, mint olyat meghagytuk, ám teljesen átalakítottuk a belső elrendezésüket.
A legnagyobb változás, hogy áthelyeztük a bejáratot az utcafrontra, az ablakokat kicseréltük és a Várda-Drink márka termékeivel fóliáztuk be, hogy messziről is jól látszódjanak termékeink, melyekre büszkék vagyunk. A külső homlokzatra felkerültek az új cégtáblák, mely sötétben is világítanak. A fém polcokon kívül faanyagokkal dolgoztunk, hogy az italkereskedésnek még elegánsabb egyben barátságosabb hatása legyen.

„Az elmúlt két-három évben lázas munkával fejlesztettük termékeinket, úgy, hogy azok a lehető legpiacképesebbek legyenek, figyelembe véve, hogy hűen kövessék vállalatunk csaknem 100 éves kisvárdai hagyományait. Ma ezeknek a termékeknek, egy felújított boltot is tudunk nyújtani, hogy vásárlóink és fogyasztóink megérdemelt környezetben, a legautentikusabb úton vásárolhassák azokat.” – mondta a megújított italkereskedés épülete előtt Pál Tibor, a Várda Drink Zrt. ügyvezető igazgatója, majd Szlovákia magyarországi nagykövete, őexcellenciája Pavol Hamzik, dr. Seszták Miklós kormánybiztos, térségünk országgyűlési képviselője, illetve Leleszi Tibor, Kisvárda polgármestere társaságában elvágta a nemzeti színű szalagokat, ezáltal ünnepélyes átadva az üzletet.

További hírek