Idén is rengetegen buliztak az 5. jubileumi Lesz feszten Kisvárdán

 In Hírek

2019. július 04-06. Kisvárda Várkert

Három napig csak a zenéről és finom italokról szólt az immáron 5. alkalommal megrendezett kisvárdai zenei fesztivál.

lesz-feszt-006

A fesztivál fókusz pontja kétségkívül a Nicolaus Zone Bar volt, amely egy különleges kamionra épített emeletes Bár-ként üzemelt. A koncertek között és után a Sunshine rádió egy-egy ismert DJ-e szolgáltatta a zenét szórakozók számára. A ledekkel megvilágított Bár magához vonzotta a bulizni vágyó fiatalokat.

lesz-feszt-002

A Várda-Drink Zrt. számára mindig is kiemelt fontosságú rendezvény az idei évben még nagyobb hangsúlyt kapott, hiszen a Nicolaus vodka, a kisvárdai fiatalok kedvenc vodkája, mint fő támogató jelent meg a fesztivál egész területén.

A márka megjelenésével több fronton is találkozhattak a látogatók, a Nicolaus popzenei nagyszínpad két oldalán felállított óriás épület hálók, valamint a led tv-n látható reklámfilmek jelezték, hogy a Nicolaus nagy színpadnál.

A korábbi évekhez hasonlóan az 5. Lesz feszt sem szűkölködött a hazai és világsztárok látványos produkciójában. Idén 3 nap alatt 4 színpadon, több mint 80 fellépőt láthattunk. Hatalmas show-val készült többek között Redfoo, a The Toy Dolls, a Bassjackers, a Holligans, Majka, Rúzsa Magdi és a Halott Pénz.

A látogatószám tekintetében a csütörtökön fellépőkre sokkal többen voltak kíváncsiak, mint tavaly ilyenkor. A pénteki napon fellépő amerikai Redfoo együttes már kevesebb érdeklődött vonzott, azonban a szombati nap volt a legerősebb, a Halott Pénz fellépésének köszönhetően.

A Nicolaus vodka hostess promócióval is készült a fesztivál alkalmából, fogyasztás után kapott kuponokat limitált szériás fesztivál ajándékokra lehetett beváltani a Nicolaus hostess sátorban.

További hírek