Nicolaus Vodka világsiker!

 In Hírek

Örömmel szeretnénk megosztani a hírt, hogy termékünk, a Nicolaus Vodka négy nemzetközi világversenyen is kiemelkedő díjazásban részesült:

Aranyérem a nemzetközi Meininger’s International Spirits Arawdon

Platinum minősítést kapott a Los Angeles Spirits Awards versenyen

Ezüst érmes lett a Hong Kong International Wine & Spirit Competition(IWSC) és a New York Word Wine & Spirit Competiton(WWSC) megmérettetésein.

Ezúton köszönjük partnereink és fogyasztóink támogatását és együttműködését, amely lehetővé tette, hogy a Nicolaus Vodka elérje ezt az eredményt, és ennyi elismerést kapjon világszerte.

A Nicolaus Vodka készítése során mindig arra törekedtünk, hogy a legmagasabb minőségi standardokat tartsuk szem előtt, és örülünk, hogy ez az elkötelezettségünk a nemzetközi bírálók szemében is elismerést nyert.

Márciustól a Nicolaus Vodka márka kínálata kiegészül a limitált ideig elérhető Nicolaus Vodka Rubin termékkel, amely új, fiatalos külsővel debütál a magyar piacon.

A termék bevezetését televíziós és Online kampánnyal támogatjuk március-április időszakban, a legnépszerűbb Tv csatornákon, Facebookon, Youtube-on, Instagramon és TikTok-on is!

Büszkék vagyunk a nemzetközi sikereinkre!

További hírek