CÍMKÉZŐ ÉS ZÁRJEGYEZŐ GÉP BESZERZÉSE A VÁRDA-DRINK ZRT-NÉL

 In Hírek, Pályázatok

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01922

Kedvezményezett neve: VÁRDA-DRINK SZESZIPARI ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

Projekt címe: CÍMKÉZŐ ÉS ZÁRJEGYEZŐ GÉP BESZERZÉSE A VÁRDA-DRINK ZRT-NÉL

  • Támogatás összege: 54 499 900Ft
  • A projekt összköltsége: 77 857 000 Ft
  • A támogatás mértéke: 70%

A projekt befejezési dátuma: 2021.12.31.

A Várda-Drink Zrt. az elnyert támogatást technológiai fejlesztésre, egy címkéző és zárjegyező gép, valamint szállítószalag beszerzésére fordítja, mely gép energiatakarékos, környezetbarát így ezzel mi is hozzájárulhatnánk környezetünk alacsonyabb terheléséhez.

A berendezés a palackpályán érkező megtöltött és lezárt palackok címkézését és zárjegycímkézését (U/L alakban) végzi öntapadós technológiával. A géphez érkező palackokat a behordócsiga osztásra viszi, ezt követően a bevezető csillag a palackokat átveszi és a forgó karusszeles asztalon elhelyezkedő palacktányérokra továbbítja, miközben a fölötte dolgozó zárjegy aggregát a ragasztós zárjegycímkét a csillagban haladó palackok kupakjára helyezi. A palacktányérokon lévő palackokat a felső támasztófej pozicionálja és stabilizálja egy ütemben a zárjegy simító mechanizmus munkaműveletével. A karusszel egy körbefordulása során a palack címkefogadó részére felhelyezésre kerül a ragasztóval ellátott fő illetve hátcímke, melyeket rásimító kefék és szivacsok segítségével a palackok geometriájához igazodóan a berendezés esztétikusan rásimítja. Palackhiány esetén a beépített automatika a címkeadagolást kihagyja, palackbelépés esetén ismételten elindítja. A kiadási oldalon a kiadócsillag a karusszelből a felcímkézett palackokat a palacktalpról letereli és a palacktovábbító pályára irányítja.

Termékeink előállításához, illetve az ezen termékekhez kapcsolódó magas vevői elvárások teljesíthetőségéhez elengedhetetlen, hogy cégünk a lehető legmodernebb környezetben, modern gépekkel termeljen, melyek egyrészt biztosítják a megfelelő termelékenységet, másrészt lehetővé teszik az adott termék magas minőségi szinten történő előállítását. Jelen pályázatunkban szereplő megvásárolni kívánt címkéző és zárjegyező gép a kiváló minőségű termékek előállításához elengedhetetlen, hozzájárul, és nagymértékben elősegíti gazdasági társaságunk további sikeres működését, valamint lehetőséget teremtenek a korábbi kapacitásaink megtartására, növelésére.

További hírek