Újabb két korosztályban rendeztük meg a kicsiknek a Várda-Drink-kupát.

 In Hírek

A hétvégén újabb két korosztály küzdelmeivel folytatódott, egyben be is fejeződött a Várda-Drink-kupa utánpótlás teremtornák sorozata a Városi Sportcsarnokban.

Szombaton, az U9-es korosztályon volt a sor. Sajnos a szlovákiai FC Kosice csapata betegségek miatt lemondta a részvételt, így hét induló játszott a helyezésekért, körmérkőzéses formában. A Várda LA két csapattal szerepelt ismét, hogy minden gyereknek játéklehetőséget tudjunk biztosítani egy olyan tornán, amelyen hazai körülmények között játszhattak. A végső elsőséget az MTK szerezte meg az ukrajnai, szlovákiai és romániai csapatokat is felvonultató mezőnyben, a mieink a negyedik és a hetedik pozícióban zártak.

Másnap az U11-es korosztály következett, és ebben a mezőnyben is két kisvárdai csapat indult, miután az U10-eseinket is beneveztük, hogy erősödjenek a gyerekek. Az idősebbek a saját korosztályukban magabiztosan nyerték meg a tornát. A „kicsikre” sem lehetett panasz, minden ellenfelüket megizzasztották, két döntetlent is elértek, egyik riválisukat meg is tudták előzni.

Mindkét korosztályban a Várda LA csapatából került ki a torna gólkirálya: a kisebbeknél Olekszandr Zsihovics, az U11-eseknél Konsztantin Kulik hódította el ezt a címet.

A mérkőzések közben folyamatosan zajlott a frissítők osztása a játékosok és az érdeklődők számára egyaránt.

A Gemerka, Fatra és Life vizeket mindenki megkóstolhatta, a standnál pedig tájékoztatást is kaphatott az ásványvizet jótékony hatásairól.

VÁRDA-DRINK-KUPA NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS TEREMTORNA

U9-es korosztály

A kisvárdai csapatok eredményei. VLA Fekete–VLA Piros 9–1, –Victoria Carei 8–0, –FSG Ungvár 2–3, CFT Akademy 2–3, –MTK Budapest 0–4, –Partium LA 4–2. VLA Piros–FSG Ungvár 0–5, Partium LA 0–2, –Victoria Carei 1–4, –CFT Akademy 0–2.

Végeredmény: 1. MTK Budapest, 2. FSG Ungvár (ukrajnai), 3. CFT Akademy (szlovák), 4. Várda LA Fekete, 5. Partium LA (romániai), 6. Victoria Carei (romániai), 7. Várda LA Piros.

U11-es korosztály

A kisvárdai csapatok eredményei. VLA U11–VLA U10 4–0, –Érmihályfalva 6–1, –Partium LA 1–1, FK Munkács 3–1, –Beregszász 8–1. Várda LA U10–Partium LA 2–3, FK Munkács 0–3, –Érmihályfalva 1–1, –Beregszász 4–4.

Végeredmény: 1. Várda LA U11, 2. Partium LA (romániai), 3. FK Munkács (ukrajnai), 4. Érmihályfalva (romániai), 5. Várda LA U10, 6. Beregszász (ukrajnai)

Forrás: https://kisvardafc.hu/hir/tornagyozelemmel-zarult/4943?fbclid=IwAR2pEaCg1VyqfidGKyIotSyR58zEblWNJhuEp-gNEh_Bpz-9tVSapMP6wL8

További hírek