A 2018-as World Spirit Award nemzetközi ital versenyen Várda Keserű likőr különlegesség dupla aranyérmet, a Várda Keserű Szilva likőr különlegesség pedig arany érmet szerzett.

Újdonság a keserű italok között! Megjelent a Várda Keserű Coffee Likőr!

Ebben az egyedi, frissítő ízvilágú, kávés keserű likőrben ötvöztük közel 100 év keserűital-gyártás tapasztalatát és a modern kor vásárlóinak igényeit.

  • valódi kávékivonattal készítjük, amit pörkölt szemes kávé töret felhasználásával nyerünk
  • a gondos gyártási folyamat során, a kávé legfinomabb íz- és aroma-összetevőit, valamint annak koffeintartalmát is megőrizzük.
  • különleges italunk alapja a Várda Keserű Likőr, amelynek egyes összetevői az emésztésre is jó hatással vannak
  • 0,5 literes formaüvegben kínáljuk, amelynek oldalát egyedi, domború mintázat díszíti

Várda Keserű likőr

34 féle gyógy- és fűszernövény kivonatát és párlatát  egyesítve  készült egyedi, karakteres, kellemesen édes és keserű–fűszeres étvágygerjesztő likőr. Az összetevők között találunk citrusféle héjakat, leveleket, gyökereket, gyöktörzseket, magvakat és virágokat. Pohárba öntve vonzó, telt látványt nyújt mély-barna színével.

Ajánljuk célzottan evés előtt/közben egy-egy kupicával, de hangulatjavításra is kiváló. Egy-egy hosszú téli estén kellemesen átmelegít.

34,5 % alkoholtartalom
mini 0,04 liter
0,1 liter
0,2 liter
0,5 liter
0,7 liter
1 liter

Várda Keserű Szilva likőr különlegesség

Az ízletes, gyógynövényes Várda Keserű likőrhöz aszalt szilvát, szilva sűrítményt és szilva párlatot adagolunk, majd az intenzíven szilvás, sötét likőrt fahordóba tesszük és pihentetjük. Az eredmény egy összetéveszthetetlenül egyedi ízvilág, melyet idősek és fiatalok egyaránt örömmel választanak családi események megünneplésekor, sütemények mellé, vagy csak ha egy kis melegségre vágynak…

34,5 % alkoholtartalom
mini 0,04 liter
0,1 liter
0,2 liter
0,5 liter
0,7 liter
1 liter