A rumot, amely a világ egyik legkedveltebb desztillált itala, a nádcukorgyártás során fennmaradt melaszból, vagy a cukornád levéből erjesztve és lepárolva készítik.
A legkülönlegesebb, legízletesebb fajtáit a karib-tengeri térségben készítik.
A Santiago De Cuba-ból származó rum a kubai kultúra bölcsőjében született meg, ezért minden rum kedvelő számára erősen ajánlott a kóstolása. Egy üvegnyi igazi kubai életérzés, amely felejthetetlen aromával és ízzel rendelkezik.

SANTIAGO DE CUBA ANEJO RUM

A Santiago de Cuba Anejo cukornádmelasz alapú sötét rum Kubából.

5 éven át érlelődik tölgyfahordóban, s ennek nyomait már az illatában is felfedezhetjük. Édes ízeit a vanília, karamell uralja, és gyümölcsös jegyek teszik még izgalmasabbá.

Fogyasztása magában ajánlott.

 

Kiszerelés: 0,7 L
Alkoholtartalom: 38%
Származás: Kuba

SANTIAGO DE CUBA CARTA BLANCA (Fehér Rum)

Frissessége, gyümölcsös íze miatt számos koktél tökéletes alapanyaga. Tiszta, mentolos, citrusos utóízt hagy maga után, de még vanília és karamell is felbukkan benne.

 

Kiszerelés: 0,7 L
Alkoholtartalom: 38%
Származás: Kuba

SANTIAGO DE CUBA 12 YEARS EXTRA ANEJO 40%

A világ egyik legkedveltebb desztillált itala a rum. A legkülönlegesebb, legízletesebb fajtáit a karib-tengeri térségben készítik. Illatában a testes, gazdag karamell és édes gyümölcsök érezhetőek – mint a narancs és szárított cseresznye.Ízének elején erősen mogyorós, majd a gyümölcsjegyek következnek, végén pedig a karamellizált cukor és egy lehelletnyi banán fedezhető fel.

 

Érlelési idő: 12 év
Kiszerelés: 0,7 L
Alkoholtartalom: 40%
Származás: Kuba
Érlelési idő: 12 év

SANTIAGO DE CUBA EXTRA ANEJO 25 YEARS RUM

A tiszta párlatot tölgyfahordókban hosszú éveken keresztül érlelik, amely a Santiago De Cuba esetében 25 év. Színe meleg, sötét borostyán. Fogyasztása tisztán ajánlott.

Érlelési idő: 25 év
Kiszerelés: 0,7 L
Alkoholtartalom: 40%
Származás: Kuba