Natural Indian TONIC WATER

A szikrázó Staffordshire–i forrásvíz, Ecuádor természetes cinchona kéregkivonata és a legjobb britt cukor keveréke. Gluténmentes, nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízeket vagy édesítőszereket, és nem tartalmaz tartósítószereket.

0,2 liter

Natural Light TONIC WATER

A díjnyertes természetes indiai tónusú víz alacsony kalóriatartalmú változata, ugyanazzal a pezsgő Staffordshire-forrásvízzel, fele cukorral. Gluténmentes, nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízeket vagy édesítőszereket, és nem tartalmaz tartósítószereket.

0,2 liter

Sicilian LEMON TONIC

Díjnyertes citromos tonik, szikrázó Staffordshire-i forrásvízzel, szicíliai citrommal és kininnel.
Gluténmentes, nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízeket vagy édesítőszereket, és nem tartalmaz tartósítószereket.

0,2 liter

Elderflower TONIC WATER with CUCUMBER

A bodzavirág természetes édessége miatt a boralapú koktélok tökéletes partnere. Ennek eredményeként ez a tonik alternatív párosítás lehet bármely szőlőalap számára, beleértve a könnyebb borokat is. Az uborka csodálatos frissen vágja a kinin finom keserűségét, és a nyári kedvenceket, mint például a „Gin-Fizz” -et, csavarja.

Tökéletes párosítás

Ital: tökéletesen illeszkedik a citrus, a citrom és a grapefruit jegyeihez. Alternatívaként jól működik a száraz, száraz virág jegyű vermutokhoz. Élelmiszer: francia, angol és ázsiai konyha, ételek, mint pl. sült kacsa, csirke saláta vagy érett cheddar sajt.

0,2 liter

Rhubarb TONIC WATER with HIBISCUS

A legfinomabb bőséges „frissen vágott” rebarbara fanyarsággal és hibiszkusz virág keverékével, a G&T kifinomultságával jár. Azok a szakácsok, akik úgy döntöttek, hogy a rebarbarákat hibiszkuszvirágokba helyezik, édes és savanykás jegyeket hoznak létre; ez a rózsaszínű tonik kihozza a legjobbat a fűszeres ginekben vagy a gyömbéres likőr koktélokban.

Tökéletes párosítás

Ital: Jól illik a fűszeres ginekhez olyan erős jegyekkel, mint a fahéj, kardamon és ánizs. A búzaalapú vodka természetes vanília-jegyekkel is nagyszerű kísérője.
Étel: mexikói, portugál és angol konyha, ételek, mint például salsa, sertés, cékla vagy kecskesajt saláta.

0,2 liter

Pink grapefruit TONIC WATER with Bergamont

Tökéletes párosítás

Ital: Nagyra értékeli a virágos gineket, vagy a botanikai teaként használókat. Szintén csodálatos partnere egy könnyű blanco tequilának. Élelmiszer: Tenger gyümölcsei, ázsiai konyhák. Saláták és friss, egyszerű ízek, ételek, mint lazac, garnélarák vagy feta sajt.

0,2 liter

Rosemary TONIC WATER with BLACK OLIVE

A Rosemary Tonic Water fekete olívaolajjal szelíd illatú és tökéletes partnere mind az édes, mind a sós szeszes italok választékának. Az olívaolaj keserűsége szépen kiegyensúlyozza az erősebb jegyű borok tipikus édesebb jegyzeteit, mint például a Sherry, a Port és a Vermouth, vagy ginnel keverve.

Tökéletes párosítás

Ital: Tökéletes együtt a mediterrán stílusú ginekkel. Szintén kifogástalanul kötődik az édes vermutokhoz vagy oloroso sherry-hez. Élelmiszer: olasz és mediterrán konyha, például porchetta, kenyérfélék vagy tésztaételek.

0,2 liter