Aranyüst szilva

Elegáns, kellemesen gyümölcsös likőr jellegű szeszesital, melyet intenzív szilvás illata és íze miatt a hölgyek is bátran és örömmel fogyasztanak. A kellemes íz élményt nem írja felül magas szeszfok, ezért is olyan emlékezetes és harmonikus az összhatás!

30% alkoholtartalom
0,5 liter

Aranyüst barack

A barack íz kedvelői ebben a likőr jellegű szeszesitalban azonnal megérzik az illatot amire vágytak és az ízben sem fognak csalódni! Kellemes barack aroma jellemzi ezt az édeskés likőr féleséget. Családi eseményeken mindig sikert arat.

30% alkoholtartalom
0,5 liter

Aranyüst körte

A körte hagyományosan vonzó íz a magyar fogyasztók számára. Ebben az intenzív körte italban sem fognak csalatkozni! Ajánljuk családi, baráti összejövetelekhez, de egy kellemes esti beszélgetéshez is kiváló társ.

30% alkoholtartalom
0,5 liter

Aranyüst mézes barack

Az Aranyüst barack magával ragadó ízvilágát még teltebbé és bársonyosabbá teszi a hozzáadott értékes méz. Íze így még dúsabbá és édesebbé válik. Lányok, asszonyok, mamák és nagymamák vidám esti beszélgetéseinek méltó kísérője!

30% alkoholtartalom
0,5 liter

Aranyüst mézes körte

Az Aranyüst klasszikusan intenzív körte aromáját bővítettük ki egy kis természetes mézzel, hogy ezáltal édesebbé és még bársonyosabbá tegyük. Szép és finom ajándék!

30% alkoholtartalom
0,5 liter