winkler-robert-vardadrink-02-1

Próbáltad már őszintén?

Ismerd meg a Várdát!

Azonnal megismernéd? Kattints ide és kedvezményesen megveheted!

Szeretnénk, ha sokan ismernék a Várdát. De most még nem ez a helyzet. Sokaknak ez a finomság újdonság is egyben. Pedig már fél évszázada gyártjuk egy több, mint 100 éves üzemben. Szóval itt az ideje, hogy megismerd!

Még Winkler Róbertet is felkértük a reklámunkba, hogy végre kipróbáld!

Őszinték vagyunk: a recept titkos!

A Várda likőrjeinket gondosan válogatott gyógy-és fűszernövények kivonatával készítjük, majd tölgyfa hordókban érleljük, pihentetjük. A titkos recept a világ minden tájáról tartalmaz összetevőket és egészen távoli, egzotikus országból származó növényi alapanyagot is. Sajnos többet nem mondhatunk. De ha kipróbálod a Várdát, érezni fogod mind a 34 féle gyógy- és fűszernövényt!

Többféle ízben – az egyik csak betalál nálad is!

vd-klasszik

VÁRDA LIKŐR

Egyedi, karakteres, kellemesen édes és keserű–fűszeres étvágygerjesztő likőr.
Az összetevők között találunk citrusféle héjakat, leveleket, gyökereket, gyöktörzseket, magvakat és virágokat. Pohárba öntve vonzó, telt látványt nyújt mély-barna színével.

34,5 % ALKOHOLTARTALOM

vd-szilva2

VÁRDA SZILVA LIKŐR

Az ízletes, gyógynövényes Várda likőrhöz aszalt szilvát, szilva sűrítményt és szilva párlatot adagolunk, majd az intenzíven szilvás, sötét likőrt fahordóba tesszük és pihentetjük. Az eredmény egy összetéveszthetetlenül egyedi szilvás ízvilág.

34,5 % ALKOHOLTARTALOM

vd-kave2

VÁRDA COFFEE LIKŐR

Valódi kávékivonattal készítjük, amit pörkölt szemes kávé töret felhasználásával nyerünk a gondos gyártási folyamat során, a kávé legfinomabb íz- és aroma-összetevőit, valamint annak koffeintartalmát is megőrizzük.

34,5 % ALKOHOLTARTALOM

Most azért olcsóbb, hogy kipróbáld!

KUPONKÓD: VARDAOSZINTEN24

A kupon 15% kedvezményre jogosít – 2024 július 8 – július 31 – csak a fenti linken megjelölt termékre vonatkozik:

Várda Keserű Coffee 34,5% – 0,5l

Egészségedre!

Fogyaszd felelősséggel!