A Várda Drink Zrt. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. A web oldal csak 18 éven felüliek számára elérhető

Újdonságok

Várda Distillery Exlusive Edition Pálinkák

28.07.2016

A nálunk gyártott pálinkák alapanyagait főleg a környéken, Szabolcs -Szatmár -Bereg megyében termesztik. Pálinkáink gyártása a kezdetektől a folyamat végéig tapasztalt szakemberek kezében van. Alázattal, szenvedéllyel, a hagyományok tiszteletével és a modern technológiák segítségével főzik a pálinkát Vásárosnaményban, a szatmári szilvapálinka városában. Türelmes munkájuk gyümölcse minden évben sok díjnyertes pálinkát eredményez.

A szabolcsi vidék öntéstalaja tápanyagban, mikroelemekben gazdag, kiváló termőtalaja a gyümölcsösöknek. A Kárpátok közelsége miatt a csapadék mennyisége optimális, és a napsütéses órák száma is nagyon kedvező. Ilyen mikroklímában a gyümölcsök rendkívül zamatossá érnek. Ennek bizonyítéka, hogy a Szatmári szilvapálinka, a Szabolcsi almapálinka és az Újfehértói meggypálinka is eredetvédett.

vardadistillery.hu

Egyéb újdonságok

Nicolaus Extra Fine

A Nicolaus likőrök friss, gyümölcsös zamatukkal ideális nyári alkoholos italok. Magukban vagy koktélba keverve is kellemes, lágy hatást keltenek és könnyen csúsznak! Kínálja vendégeinek grillezéskor vagy buliban, de ajándéknak is szuper!