A Várda Drink Zrt. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt. A web oldal csak 18 éven felüliek számára elérhető

Demänovka


Elérhető kiszerelések: 0,35 l és 0,5 l

Várda Distillery Exclusive Edition pálinkák

Minden cseppjében gyümölcs

A pálinka a magyarok legősibb itala, de világszerte sok kedvelője akad. A legízesebb pálinkák alapanyagául szolgáló gyümölcsök a Kárpát-medencéből származnak és híresek egyedülálló ízvilágukról.

A Kárpát-medencében az egyik legjobb gyümölcstermő terület Szabolcs-Szatmár-Bereg megyén belül található. A Tisza és Szamos öntéstalaja, továbbá a Kárpátok közelsége kiváló mikroklímát biztosít az itt termesztett gyümölcsök számára. Nem véletlen, hogy a 8 földrajzi árujelzővel rendelkező pálinka közül három éppen ebből a térségből került bejegyzésre.

Az Alföld klímája kifejezetten kedvezően hat a gyümölcstermesztésre, különösen a kajszibarack, szilva, cseresznye, körte és alma termesztésére.

Az itteni hagyományokra, az ideális mikroklímára és az egyre növekvő fogyasztói igényekre alapozva a Várda – Drink létrehozta a Várda Distillery Exclusive Edition új pálinka termékcsaládot. 19 különleges minőségű ital várja a magyar pálinkák szerelmeseit. Pálinkáinkat Vásárosnaményben, saját főzdénkben készítjük a legkiválóbb fajtájú, kifogástalan minőségű, optimális érettségű és zamatos gyümölcsökből.