A 2018-as World Spirit Award nemzetközi ital versenyen Várda Keserű likőr különlegesség dupla aranyérmet, a Várda Keserű Szilva likőr különlegesség pedig arany érmet szerzett.

Várda Keserű likőr különlegesség

34 féle gyógy- és fűszernövény kivonatát és párlatát  egyesítve  készült egyedi, karakteres, kellemesen édes és keserű–fűszeres étvágygerjesztő likőr. Az összetevők között találunk citrusféle héjakat, leveleket, gyökereket, gyöktörzseket, magvakat és virágokat. Pohárba öntve vonzó, telt látványt nyújt mély-barna színével.

Ajánljuk célzottan evés előtt/közben egy-egy kupicával, de hangulatjavításra is kiváló. Egy-egy hosszú téli estén kellemesen átmelegít.

37,5 % alkoholtartalom
mini 0,04 liter
0,1 liter ÚJ kiszerelés!
0,2 liter
0,5 liter ÚJ kiszerelés!
0,7 liter (a képen)
1 liter

Várda Keserű Szilva likőr különlegesség

Az ízletes, gyógynövényes Várda Keserű likőrhöz aszalt szilvát, szilva sűrítményt és szilva párlatot adagolunk, majd az intenzíven szilvás, sötét likőrt fahordóba tesszük és pihentetjük. Az eredmény egy összetéveszthetetlenül egyedi ízvilág, melyet idősek és fiatalok egyaránt örömmel választanak családi események megünneplésekor, sütemények mellé, vagy csak ha egy kis melegségre vágynak…

35 % alkoholtartalom
mini 0,04 liter
0,5 liter ÚJ kiszerelés!
0,7 liter (a képen)