Negrita White Signature

Nemzetközileg elismert és világszerte forgalmazott minőségi karibi rum. Önmagában és főleg mojito koktél alapanyagként is kiváló. Enyhén vaníliás és egzotikus illat jegyekkel, édes és gyümölcsös ízzel.

37,5% alkoholtartalom
0,7 liter

Negrita Dark Signature

Illatában egzotikus jegyeket fedezhetünk fel, banán és ananász is megjelenik. Száraz érzetet kelt a szájban, gazdag gyümölcsös és határozott hordós jegyekkel. Cuba Libre alapanyagként a legjobb választás!

37,5% alkoholtartalom
0,7 liter

Negrita Spiced Golden

Arany színű, fűszeres ital, gazdag természetes vanília és citrusos jegyekkel. A szájban ananász és egzotikus gyümölcsök jelennek meg, enyhe citrusos lecsengéssel. Koktélban cola illik hozzá.

35% alkoholtartalom
0,7 liter

Negrita Anejo Reserve

A vidám karibi hangulat és az elegáns nyári koktél party elengedhetetlen kelléke. Mély, érlelt, testes ízvilág. Kínálja a legegyszerűbben, ahogy a legjobban érvényesül a selymes, garatot simogató ízkavalkád – csak jéggel! Minőségi koktélok méltó alapanyagaként is érdemes kísérletezni vele!

37,5% alkoholtartalom
0,7 liter

Életkor ellenőrzés

A Várda-Drink a kultúrált italfogyasztás elkötelezettje. Termékeink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk. Kérjük nyilatkozzon, elmúlt-e már 18 éves!

IGEN

vagy

NEM